Nawigacja
Re: Nawigacja
Znalezione na szybko, moze cos pomoze:
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=203145
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=203145
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
na www.bmwklub.cz juz ktos o tym rozmyslyl i w koncu wyszlo ze cala sprawy przy zakupu kompletnego starszego setu nawigasji by kosztowala cca 60 000 Kč
M3 E92
- robert///m3
- Kontakt:
dobre pytanie zapodałeś bo też się tym interesuje kiedyś znalazlem gościa na allegro co za 5 tyś zakłada wszystko kompletnie ale podejrzewam że orginalnie to orginalnie i dlatego się nie zdecydowałem
a na jednej z foci widze mini subbofer takie coś z glasnikami podczepiane od dołu do podszybia ramy tylnej szyby czy czegoś... ciekawie czy takie coś można zamontować do mojego zwyklego radia może ktoś wie albo to ma 

prawdziwa BMK-a to M-ka
Jak masz naglosnienie Harmana to to powinienes miec , przynajmniej ja to mam
- robert///m3
- Kontakt:
ja nie mam takiego nagłosnienia a by to mieć co trzeba kupić i jak z podłaczeniembako_21 pisze:Jak masz naglosnienie Harmana to to powinienes miec , przynajmniej ja to mam
prawdziwa BMK-a to M-ka
Wiazke i wszystkie glosniki. Z podlaczeniem pewnie tyle samo zabawy co z nawigacja.robert///m3 pisze:ja nie mam takiego nagłosnienia a by to mieć co trzeba kupić i jak z podłaczeniembako_21 pisze:Jak masz naglosnienie Harmana to to powinienes miec , przynajmniej ja to mam
Zauważyłeś problem z forum? Napisz od mnie PW!
czyli twierdzisz ze nie warto zamieniacrobert///m3 pisze:dobre pytanie zapodałeś bo też się tym interesuje kiedyś znalazlem gościa na allegro co za 5 tyś zakłada wszystko kompletnie ale podejrzewam że orginalnie to orginalnie i dlatego się nie zdecydowałem
Darek
- robert///m3
- Kontakt:
pewnie że duże navi a w nim tv dvd jak hula to jest extraDarek pisze:czyli twierdzisz ze nie warto zamieniacrobert///m3 pisze:dobre pytanie zapodałeś bo też się tym interesuje kiedyś znalazlem gościa na allegro co za 5 tyś zakłada wszystko kompletnie ale podejrzewam że orginalnie to orginalnie i dlatego się nie zdecydowałem

prawdziwa BMK-a to M-ka
Do fabrycznej anteny nie trzeba wiercić otworu. Przewód idzie bokiem koło szyby a antena jest przyklejana.
Bombel pisze:Antena na dachu jest do telefonu
To jak działa ten telefon? Bo miejsca na kartę sim nie znalazłem, a jak się łącze przez bluetooth to chyba korzysta z anteny telefonu.
kostek_ja pisze:Bombel pisze:Antena na dachu jest do telefonu
To jak działa ten telefon? Bo miejsca na kartę sim nie znalazłem, a jak się łącze przez bluetooth to chyba korzysta z anteny telefonu.
Łączy się tylko i wyłącznie przez Bluetooth'a. Jeżeli byś miał Snap-In pod swój telefon zamontowany w podłokietniku to dodatkowo wzmacnia on sygnał zasięgu i ładuje telefon.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Dzięki za informacje. Myślałem że to tylko ładowarka 

Zgadza się, tylko ktoś pisał o wierceniu otworu w dachu.Bombel pisze:Antena na dachu jest do telefonu